dimecres, 5 de març del 2008

Fotogenio 2008


El passat cap de setmana, vaig assistir a Fotogenio 2008, a Mazarrón, Murcia. Va ser un plaer, un cap de setmana sencer escoltant a fotògrafs extraordinaris, José M. Mellado, José B. Ruiz, Rosa Vázquez, Gonzalo Azumendi, Paulino Alacid, Fotonatura, Noctámbulos, etc. Compartint experiències i coneixent gent que vibra amb el mateix que nosaltres, la Fotografia.

Va ser per la nit quan vam poder practicar amb els amics de Noctámbulos, fent fotografia nocturna, al costat de veritables monstres d'aquest tipus de pràctica, gent com Jorge Santos o Rafa Ramón, tutelant la pràctica, carregats de paciència, no es podia pretendre que la primera vegada que ho provo surtís quelcom molt reeixit, però ho vam intentar, i ho seguiré intentant...

Valguin aquestes línies per donar les gràcies a aquesta gent, així com a la gent de Fotogenio que malgrat els petits inconvenients que van sorgir hi van posar moltissimes ganes, i van aconseguir organitzar una trobada de molt nivell. Estic segur que si segueixen així, en properes edicions aquest es convertirà en un esdeveniment de referència, nosaltres no ho dubteu, hi tornarem a ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada